Praktijk Centrum Jacht & Fauna - Maatwerk

Maatwerk

Praktijk Centrum Jacht & Fauna wil ook graag inspelen op individuele wensen. In het drukke bestaan past misschien een Training Grofwild ‘Beter worden’ of – ‘Bewegingsjacht’ niet. Misschien wil je alleen van je schotangst af of wil je hulp bij het instellen van materiaal. Elke vorm van begeleiding kunnen we ook als privéles aanbieden.

De tarieven die daarvoor gelden, zijn de baankosten van de schietbaan en voor de trainer/begeleiding is dat € 75,– per uur (reistijd wordt voor 50% doorberekend).

Exclusiviteit

We bieden ook exclusiviteit aan, bijvoorbeeld voor een vriendengroep, jachtcombinatie of WBE. Voor zowel Schiettrainingen Kleinwild als Schiettrainingen Grofwild organiseren we toegespitste trainingen en workshops. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Professionals

Jachtprofessionals van grote terreineigenaren en overheden stellen vaak andere eisen. Zij moeten beschikken over meer en andere vaardigheden. Ook daarmee hebben we ervaring  en verzorgen we daarvoor op maat gesneden trainingen.

Problematiek zwartwild in 0-stand gebieden

De oostelijke en zuidelijke grensstreek hebben nogal last van wilde zwijnen. Ervaring met het beheer op die beesten en de uitvoering van eventuele maatregelen als een bewegingsjacht (1 op 1 drukjacht) en maïsjachten ontbreekt. De ervaring is er gewoon niet. Wij geven daarvoor heel gericht trainingen. Een stuk theorie, ‘het samenleven met wilde zwijnen’, en aansluitend een training op de schietbaan en in de virtuele praktijk. Samenwerking tussen de jagers en -combinaties is onontbeerlijk. Informeer naar de mogelijkheden!